Opgelet! Hercertificeer jouw B1a/B1b/S3 certificaat op tijd om te voorkomen dat je de module geheel opnieuw moet volgen!

Opgelet! Hercertificeer jouw B1a/B1b/S3 certificaat op tijd om te voorkomen dat je de module geheel opnieuw moet volgen!

Jouw behaalde B1a/B1b/S3 certificaat is drie jaar geldig, nadat je alle examens van de module(s) hebt behaald. Houd er rekening mee dat je - vóórdat de datum waarop jouw certificaat verloopt - hebt voldaan aan de hercertificeringsvereisten om jouw certificaat weer met drie jaar te verlengen en een PE-certificaat te ontvangen. Hercertificering vindt plaats via het bijwonen van een B1a en/of B1b Actualiteitendag (zonder examen) én het behalen van het hercertificerings-theorie-examen B1a, B1b en/of S3. Voor B1a volg je de B1a Actualiteitendag en behaal je het B1a hercertificerings-theorie-examen. Voor de B1b volg je de B1b Actualiteitendag en behaal je het B1b hercertificerings-theorie-examen. En voor S3 volg je beide Actualiteitendagen (B1a en B1b) en maak je het S3 hercertificerings-theorie-examen.
 
Voor het boeken van deze producten, zie hier
 
Heb je voldaan aan de hercertificeringsvereisten, maar nog geen PE-certificaat ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via 085-8081063 of publieksacademie@examenadviesburo.nl.

Belangrijk!
Heb jij een B1a/B1b/S3 certificaat behaald, maar later ook één of meerdere diploma’s waarin één of meerdere van deze module(s) zit(ten)? Dan hoef je alléén je diploma geldigheidstermijn(en) aan te houden en actualiseer/hercertificeer je de B1a/B1b/S3 tegelijkertijd met het hercertificeren van jouw diploma d.m.v. de PE-regeling.
Voorbeeld: Het kan dan dus zijn dat jouw B1a certificaat al verlopen is, maar jouw diploma 1. Basiskennis Burgerzaken nog niet. Voordat jouw Basiskennis Burgerzaken diploma verloopt, ga je in het laatste halfjaar van die geldigheidstermijn dus op voor het PE-examen over diplomalijn 1 (theorie-examen over de modules B1a, B2, B3 en B8) én volg je de B1a-Actualiteitendag. Zodoende heb je jouw diploma 1 Basiskennis Burgerzaken, inclusief de B1a, weer geactualiseerd en is jouw diploma weer voor drie jaar geldig.

Nieuwsoverzicht